Randiņu padomi kautrīgajiem – tagad vari justies pārliecinātāks!

shy-guy-article-720x430

Katrā no mums ir kāda daļiņa kautrības, bet dažos šo daļiņu ir tik daudz, ka tās sāk traucēt veidot attiecības ar sievietēm.

Lai arī šī liekas kā bezizejas situācija, patiesībā ir lietas, ko tu vari darīt, kas liks viņai domāt, ka esi randiņu speciālists!

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Kādi plāni uz Valentīndienu? Vai esi jau dabūjis kādu, kura vismaz minetu uztaisīs par pavītušu rožu buķeti?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licensēta loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem.

Leave a Comment